Hodnocení obchodu

5,0 319 hodnocení
5
315x
4
2x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Martin Čarek | 27.6.2024
prozářené sluncem!
IN Avatar autora Irena Nesvadbová (Administrátor) 28.6.2024
Děkuji velice a šťastné kroky přeji, Iriška
JD Avatar autora Jana Daněčková | 14.6.2024
Tento obchod vřele doporučuji,paní Iriška je opravdu Světlem Vesmíru... Rychlé dodání,osobní přístup a ještě dostanete krásný dárek...a poselství přímo z Vesmíru...děkuji za krásnou energii...
IN Avatar autora Irena Nesvadbová (Administrátor) 17.6.2024
Děkuji ze srdce za hodnocení a šťastné dny přeji, Iriška
SM Avatar autora Silvie Mickertsová | 3.6.2024
JT Avatar autora Janka Turicova | 3.6.2024
Dobrý deň Veľká spokojnosť s vybavením objednávky,takýto krásny prístup je darom pre každého zákazníka.
IN Avatar autora Irena Nesvadbová (Administrátor) 17.6.2024
děkuji velice za hodnocení Světla Vesmíru milá Janko a přeji šťastné dny, Iriška
LV Avatar autora Lenka Vajsová | 31.5.2024
Určitě se vrátím, krásné zboží, rychlé dodání a osobní přístup k zakaznikovi ve formě milých vzkazů a dárečků. Děkuji 💓
ED Avatar autora evzenie dvorakova | 4.5.2024
Skvělý a Krásný s příjemnou atmosférou, velmi ráda se tam vracím
MV Avatar autora Martin Viška | 26.4.2024
Maximální spokojenost. Rychlé dodání, krásný vzkaz. Svíčky boží. Děkuju Iriško ❤️
Avatar autora Pavla Švandová | 16.4.2024
Paní Irenka komunikuje okamžitě a zboží odesílá rychlostí světla 😊. Na výběr má opravdu krásné zboží. Obchod doporučuji.
JN Avatar autora Jiri Neliba | 6.4.2024
hezke baleni a moc hezky vzkaz :-) Rychle doruceni, neni co vytknout.
MK Avatar autora Miroslava Konkušová | 6.4.2024
Doporučujem,rýchle jednanie,aj doručenie.Krásny pozdrav k tomu.Ďakujem
Avatar autora Jirka Šťastný | 16.3.2024
Je to nádherný Světlený prostor plný nesmírné a Vesmíné Lásky- Boží místo :-)
Z Avatar autora Zuzana | 20.2.2024
Krásny obchodík s veľkým výberom a milými ľuďmi.
Avatar autora Jiří Šelbický | 20.2.2024
Harmonizační rezonátor. Dají se zde najít krásné dary. Děkuji že existuje.
HA Avatar autora Honza Adamec | 9.2.2024
Měl jsem už 3 objednávky z tohoto obchůdku, zásilka přijde vždy moc rychle i s dárkem a vzkazem, který zahřeje na duši nebo udiví. Dáváte do toho pěknou svou energii, Iriško. Za zvonečky Koshi moc děkuji. Hodně štěstí ze spokojených zákazníků Vám přeji nadále.
Avatar autora | 6.2.2024
+ Kvalitní produkty, osobní přístup, krásné dárky

PH Avatar autora Pavla Hurychová | 3.2.2024
Několikrát jsem zde nakupovala nejen pro sebe, ale i pro kamarádky a byla jsem vždy spokojená. Nakupuji hlavně náramky a svíčky. Objednávky byly vždy rychle vyřízené a dorazily v pořádku. Škoda, že nebyla naposledy v nabídce svíce se symbolem jing-jang a s lapačem snů. Ale třeba budu mít ještě možnost si je opět koupit.
PK Avatar autora Pavla Koláčková | 31.1.2024
Báječný obchod, mám ho moc ráda, při každé objednávce dostat poselství z Vesmíru a dáreček, to je moc milé a příjemné, obchod s láskou.......
Avatar autora | 29.1.2024
Rychlé a bezproblémové vyřízení. Vřele doporučuji. Velký výběr zboží
HP Avatar autora Hana Průchová | 26.1.2024
Avatar autora Klára Šafářová | 24.1.2024