Hodnocení obchodu

5,0 311 hodnocení
5
307x
4
2x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JN Avatar autora Jiri Neliba | 6.4.2024
hezke baleni a moc hezky vzkaz :-) Rychle doruceni, neni co vytknout.
MK Avatar autora Miroslava Konkušová | 6.4.2024
Doporučujem,rýchle jednanie,aj doručenie.Krásny pozdrav k tomu.Ďakujem
Avatar autora Jirka Šťastný | 16.3.2024
Je to nádherný Světlený prostor plný nesmírné a Vesmíné Lásky- Boží místo :-)
Z Avatar autora Zuzana | 20.2.2024
Krásny obchodík s veľkým výberom a milými ľuďmi.
Avatar autora Jiří Šelbický | 20.2.2024
Harmonizační rezonátor. Dají se zde najít krásné dary. Děkuji že existuje.
HA Avatar autora Honza Adamec | 9.2.2024
Měl jsem už 3 objednávky z tohoto obchůdku, zásilka přijde vždy moc rychle i s dárkem a vzkazem, který zahřeje na duši nebo udiví. Dáváte do toho pěknou svou energii, Iriško. Za zvonečky Koshi moc děkuji. Hodně štěstí ze spokojených zákazníků Vám přeji nadále.
Avatar autora | 6.2.2024
+ Kvalitní produkty, osobní přístup, krásné dárky

PH Avatar autora Pavla Hurychová | 3.2.2024
Několikrát jsem zde nakupovala nejen pro sebe, ale i pro kamarádky a byla jsem vždy spokojená. Nakupuji hlavně náramky a svíčky. Objednávky byly vždy rychle vyřízené a dorazily v pořádku. Škoda, že nebyla naposledy v nabídce svíce se symbolem jing-jang a s lapačem snů. Ale třeba budu mít ještě možnost si je opět koupit.
PK Avatar autora Pavla Koláčková | 31.1.2024
Báječný obchod, mám ho moc ráda, při každé objednávce dostat poselství z Vesmíru a dáreček, to je moc milé a příjemné, obchod s láskou.......
Avatar autora | 29.1.2024
Rychlé a bezproblémové vyřízení. Vřele doporučuji. Velký výběr zboží
HP Avatar autora Hana Průchová | 26.1.2024
Avatar autora Klára Šafářová | 24.1.2024
Avatar autora Irena Šnejdarova | 16.1.2024
EB Avatar autora Eva Bahounkova | 14.1.2024
Úžasný obchod ❤️🥰
AV Avatar autora Alena Vrtalová | 22.12.2023
Napoprvé došlo k mýlce ve velikosti prstenu, objednávala jse 10, přišel 9. Skončil u vnuka, teď už mám správný. Je krásný. Zaslání rychlé a dárek také potěšil.
PN Avatar autora Pavlína Novotná | 19.12.2023
100% doporučuji. A již i doporučila. Příjemné, milé, rychle, lidské, srdečné... 💗
Avatar autora | 13.12.2023
Děkuji Vzácné paní Irence Nesvadbové za její krásné zboží ze Světla Vesmíru.Vse vyřízeno i doručeno rychle, v pořádku,s láskyplnou péči a krásnými přáními.Z celého srdce děkuji ♥️ Iva Johanidesova
Avatar autora (Administrátor)
Děkuji Vám z celého srdce milá Ivo a ať se Vám vše krásné děje pod ochranou všech světelných Bytostí, Iriška
IJ Avatar autora Iva Johanidesova | 8.12.2023
Avatar autora | 7.12.2023
Dobrý den☀ jsem velice spokojená ‍♀️hlavně vám přeji hezký svátky a Vánoční klid. Ať se vám stále daří. Chládkova Maryna. ❣️
Avatar autora (Administrátor)
Milá Maryno, děkuji Vám za hodnocení a přeji Vám vše v lásce a radosti, ať se děje, Iriška
Avatar autora | 4.12.2023
+ Profesionální přístup, milé jednání, rychlé dodání zboží